search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:10
MENU CLOSE

Φανατισμός στο απόγειο(Δημοσιεύτηκε στο “Π” 28/10/2009)

29.10.2009 15:37

Το χρήμα (!!!), ο έρωτας και το μίσος δεν κρύβονται. Στην περίπτωση Σαμαρά και Μητσοτακαίικου ο γαλάζιος πό λεμος έχει απ’ όλα. Και μόνο το βιογραφικό του Σαμαρά να δείτε στην καινούργια σελίδα του Αντώνη στο Ίντερνετ www. antonissamaras.gr καταλαβαίνετε πολλά.

Το χρήμα (!!!), ο έρωτας και το μίσος δεν κρύβονται. Στην περίπτωση Σαμαρά και Μητσοτακαίικου ο γαλάζιος πό λεμος έχει απ’ όλα. Και μόνο το βιογραφικό του Σαμαρά να δείτε στην καινούργια σελίδα του Αντώνη στο Ίντερνετ www. antonissamaras.gr καταλαβαίνετε πολλά.

Ο Σαμαράς αναφέρεται σχεδόν απαξιωτι κά στον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. και επιση μαίνει χαρακτηριστικά ότι: «Το 1993 διαφώνη σε με την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και ίδρυσε το κόμμα της “Πολιτικής Άνοιξης”». Δεν κάνει καμία αναφορά στην πτώση της κυβέρνησης και προσπαθεί να αποσυνδέσει τη Ν.Δ. από τον Μητσοτάκη, σαν να μην ήταν το ίδιο πράγμα. Αυτή την τακτική ακολουθούν πιστά και οι φανατι κοί οπαδοί του, τόσο στις δημόσιες όσο και στις πιο προσωπικές τους συζητήσεις. Ο φανατισμός στο απόγειό του!!!

Από την άλλη πλευρά, η Ντόρα βλέπει τον Σαμαρά να την καρφώνει με έμμεσο τρόπο και ακούει να της λέει ότι έχουν ευθύνη όσοι παρέσυραν τον Καραμανλή σε πρόωρες εκλο γές. Η ίδια προσπαθεί να τον χτυπήσει λέγοντας ότι αυτή δεν έφυγε ποτέ από τη Ν.Δ. και δεν έκανε κόμμα ζημιώνοντας την παράταξή της, αλλά και δεν παρέδωσε ποτέ την κομματική της ταυτότητα (αυτό το καρφί ήταν για τον Αβραμόπουλο).

Πάντως επειδή είναι έξυπνη ξέρει – όπως την έχει προφανώς συμβουλεύσει ο (και… αρχιερέας των δολοπλοκιών του 1965, και όχι μόνο) πατέρας της – ότι για να έχει ελπίδες πρέπει να αφήσει τα χαμόγελα και να γίνει… σκύλα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανεβάσει τους τόνους και να δαγκώσει τον Σαμαρά εκεί που πονάει.

Γι’ αυτό πολλοί δεν αιφνιδιάστηκαν όταν το προηγούμενο Σάββατο έστειλε επιστο λή στους συνυποψηφίους της, ζητώντας συνάντηση για να γίνει ευπρεπής προεκλο γική εκστρατεία και να υπάρξει αυτοδέ σμευση, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις, αντεγκλήσεις και να προλάβουν χειρότερες καταστάσεις από τους υποστηρικτές των υποψηφίων, είτε τους δικούς της εί τε των άλλων. Υπ’ αυτή την έννοια, μην ξαφνιαστείτε εάν το επόμενο διάστημα αγριέψει για τα καλά ο πόλεμος και δείτε και αίματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:09