search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Κληρονόμος μεγάλης περιουσίας η τοπική εκκλησία

01.11.2014 18:10
Ρέθυμνο: Κληρονόμος μεγάλης περιουσίας η τοπική εκκλησία - Media

Κληρονόμος μιας πολύ μεγάλης περιουσίας, Ρεθεμνιώτη που απεβίωσε πριν δυο μήνες περίπου, βρέθηκε η τοπική Εκκλησία.

Κληρονόμος μιας πολύ μεγάλης περιουσίας, Ρεθεμνιώτη που απεβίωσε πριν δυο μήνες περίπου, βρέθηκε η τοπική Εκκλησία.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Ρεθεμνιώτικα Νέα, ακίνητα αλλά και μετρητά, περιήλθαν στην κυριότητα της Μητρόπολης κατόπιν επιθυμίας του 90χρονου Ρεθεμνιώτη, όπως την εκδήλωσε και προνόησε γι' αυτό, στη διαθήκη που είχε συντάξει.
 
Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, το ακριβές ύψος της περιουσίας λίγοι το γνωρίζουν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες τα μετρητά σε τραπεζικούς λογαριασμούς υπερβαίνουν το ποσόν των 8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα ακίνητα στην πόλη του Ρεθύμνου- και όχι μόνο- φαίνεται να είναι περισσότερα από έξι.
 
Προ πενταετίας, φέρεται να έλαβε ο ηλικιωμένος την απόφαση να συντάξει την διαθήκη του και να κληροδοτήσει μετά το θάνατό του όλη του την περιουσία στην τοπική Εκκλησία.
 
Ο Ρεθεμνιώτης που κατά τις πληροφορίες, ήταν για πάρα πολλά χρόνια επιχειρηματίας κάπου στην Παλιά Πόλη, δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια, αλλά δεν είχε ούτε αδέλφια. Όταν σταμάτησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ζούσε μόνος, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει έντονα το θρησκευτικό του συναίσθημα και σχέσεις με την Εκκλησία.
 
Εξάλλου, η Εκκλησία ήταν εκείνη που επέβλεπε τη φροντίδα του ηλικιωμένου Ρεθεμνιώτη, τουλάχιστον την τελευταία διετία κατά την οποία ήταν άρρωστος και ανήμπορος.
 

 
Πηγή: Ρεθεμνιώτικα Νέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24