search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Αίγυπτος: Καταδίκες για συμμετοχή σε υποτιθέμενο γαμήλιο πάρτι ομοφυλόφιλου ζευγαριού

03.11.2014 12:30
Αίγυπτος: Καταδίκες για συμμετοχή σε υποτιθέμενο γαμήλιο πάρτι ομοφυλόφιλου ζευγαριού - Media

Δικαστήριο στην Αίγυπτο καταδίκασε σε 3 χρόνια φυλάκιση 8 άνδρες, με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε πάρτι ομοφυλόφιλου ζευγαριού που υποτίθεται ότι τέλεσε γάμο.

 
Δικαστήριο στην Αίγυπτο καταδίκασε σε 3 χρόνια φυλάκιση 8 άνδρες, με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε πάρτι ομοφυλόφιλου ζευγαριού που υποτίθεται ότι τέλεσε γάμο.
 
Το σκεπτικό του δικαστηρίου είναι ότι οι 8 άνδρες έθεσαν σε κίνδυνο τη δημόσια ηθική, μετά την εμφάνισή τους σε βίντεο που απεικονίζει δύο άνδρες να ανταλλάσσουν γαμήλιους όρκους.
 
Η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε ευρέως γνωστή στη χώρα και παρουσιάστηκε ως ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων στη χώρα.
 
Μάλιστα οι 8 άνδρες πέρασαν και την εξευτελιστική διαδικασία της «εξέτασης» και αποδείχθηκε ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Μάλιστα υποστήριξαν ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν ήταν γάμος, αλλά πάρτι γενεθλίων.
 
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Αίγυπτο, αλλά παραμένει κοινωνικό ταμππού και πολλοί άνδρες έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της ανηθικότητας.

Πηγή: Theguardian

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17