search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:13
MENU CLOSE

Να ανακληθεί η διαθεσιμότητα των διοικητικών του ΕΚΠΑ ζητά ο Φορτσάκης (Video)

04.11.2014 09:18
Να ανακληθεί η διαθεσιμότητα των διοικητικών του ΕΚΠΑ ζητά ο Φορτσάκης (Video) - Media

Να ανακληθεί η διαθεσιμότητα των 260 διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και να επιτραπεί η πρόσληψη δεκάδων ακόμα υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ ζήτησε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Φορτσάκης.

Να ανακληθεί η διαθεσιμότητα των 260 διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και να επιτραπεί η πρόσληψη δεκάδων ακόμα υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ ζήτησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Φορτσάκης.
 
Τόνισε πως υπό τις παρούσες συνθήκες το ίδρυμα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο μεγάλο αριθμών φοιτητών που θέλουν να μετεγγραφούν στην Αθήνα, καθώς δεν δυνατό να ελεγχθούν θα δικαιολογητικά των αιτούντων.
 
«Μας φόρτωσαν ένα σωρό φοιτητές και μας παίρνουν και τους υπάλληλους μας. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα», σχολίασε ο κ. Φορτσάκης, συμπληρώνοντας πως υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο για τους μετεγγραφέντες φοιτητές.
 
Σημείωσε πως η Πολιτεία πρέπει να ενδιαφερθεί για το ΕΚΠΑ, καθώς το πανεπιστήμιο προσπαθεί να εξυπηρετήσει το δυνατόν περισσότερους σπουδαστές, καθώς καταλαβαίνει τις οικονομικές ανάγκες των ελληνικών οικογενειών.
 
Αναφερόμενος στις πρόσφατες ταραχές κατά τη συνεδρίαση της Συγκλήτου, όπου φοιτητές εισέβαλαν στην πρυτανεία, είπε πως έχει «μικτά συναισθήματα» για τα όσα επακολούθησαν και εξέφρασε τη λύπη του που και ο ίδιος αντέδρασε «έντονα».
 
«Αποδοκιμάζω τον εαυτό μου», σχολίασε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας όμως πως όταν «είσαι κλειδωμένος σε μια αίθουσα και σε βρίζουνε μερικές φορές μπορεί να ξεφύγεις».

 
 
Πηγή: skai.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15