search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Στον Ολυμπιακό ο Νεστέροβιτς

16.08.2010 07:33
Στον Ολυμπιακό ο Νεστέροβιτς - Media

Ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς βρίσκεται από την Κυριακή στη χώρα μας προκειμένου να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νεστέροβιτς τόνισε ότι θέλει πάρα πολλούς τίτλους και πρόσθεσε ότι «ο Ολυμπιακός έφτασε πέρυσι στον τελικό της Ευρωλίγκα, όμως φέτος δεν θέλουμε απλά να πάμε ως το τέλος, αλλά να κατακτήσουμε και το τρόπαιο».

Ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς βρίσκεται από την Κυριακή στη χώρα μας προκειμένου να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νεστέροβιτς τόνισε ότι θέλει πάρα πολλούς τίτλους και πρόσθεσε ότι «ο Ολυμπιακός έφτασε πέρυσι στον τελικό της Ευρωλίγκα, όμως φέτος δεν θέλουμε απλά να πάμε ως το τέλος, αλλά να κατακτήσουμε και το τρόπαιο».

Παράλληλα, ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού πρόσθεσε ότι «τόσα χρόνια στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός παίρνει το πρωτάθλημα, αλλά έφτασε η ώρα να το πάρουμε εμείς» και σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και είναι υποχρεωμένος να κατακτά τίτλους.

Στο μεταξύ, ο έμπειρος σέντερ δήλωσε ότι παίζει ως κοινοτικός και όχι ως Έλληνας στον Ολυμπιακό αν και έχει αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο από το 1993.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25