search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Πορείες διαμαρτυρίας για τον Νετανιάχου

16.08.2010 06:39
Πορείες διαμαρτυρίας για τον Νετανιάχου  - Media

Την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς και άλλων οργανώσεων έχει προκαλέσει η επίσκεψη του Νετανιάχου στην Αθήνα και καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα της Δευτέρας.

Την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς και άλλων οργανώσεων έχει προκαλέσει η επίσκεψη του Νετανιάχου στην Αθήνα και καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα της Δευτέρας.

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ«καλεί το λαό να εκδηλώσει την έντονη διαμαρτυρία του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ στη χώρα μας, να καταδικάσει την υποστήριξη που προσφέρει η ελληνική κυβέρνηση στον επιθετικό – ιμπεριαλιστικό ρόλο του Ισραήλ κατά των λαών της Μέσης Ανατολής».

Επιπλέον, καλεί σε διαδήλωση τη Δευτέρα στις 7:30 μμ στο Πολεμικό Μουσείο και πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον κ. Νετανιάχου «ανεπιθύμητο στην Ελλάδα και συμπληρώνει: «Το να επιλέγει ειδικά αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση της Ελλάδας την αναθέρμανση των οικονομικών, τουριστικών, επιστημονικών και κυρίως των στρατιωτικών σχέσεων με την κυβέρνηση του Τελ Αβίβ, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την εμπλοκή και της Ελλάδας στα καταστροφικά αδιέξοδα της ισραηλινής επιθετικότητας».

Παράλληλα, η «Πρωτοβουλία Συλλογικοτήτων ενάντια στην επίσκεψη Νετανιάχου» καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος. Όπως αναφέρουν, η επίσκεψη «αποτελεί πρόκληση πρώτου μεγέθους για το κοινό περί δικαίου αίσθημα» και επισημαίνουν ότι η Ελλάδα στηρίζει το Ισραήλ «σε μια στιγμή που βρίσκεται πιο έκθετο από ποτέ στη διεθνή σκηνή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10