14/12/2019 09:26:05

Επαγγελματίας οδηγός βρέθηκε… έγκυος σε εξέταση ούρων

Επαγγελματίας οδηγός βρέθηκε… έγκυος σε εξέταση ούρων
 - Media

Άνδρας οδηγός λεωφορείου στην Αίγυπτο προέκυψε… έγκυος μετά από εξέταση ούρων. Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε επειδή ο οδηγός σκαρφίστηκε κόλπο για να μην έχει πρόβλημα με την εξέταση, που έγινε για αλκοόλ και ουσίες.
 
Όπως ανέφερε το BBC ο άνδρας, που είχε επιλεγεί μαζί με άλλους συναδέλφους του να κάνει την εξέταση, είχε λόγους να την αποφύγει. Επειδή όμως δεν γινόταν να μην δώσει δείγμα, έπεισε τη σύζυγό του να του δώσει δικό δείγμα, το οποίο και παρέδωσε.
 
Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, είδε μπροστά του άνδρες της Αστυνομίας να τον ρωτούν: «Είναι δικό σας το δείγμα». Ο οδηγός απάντησε καταφατικά και πήρε την ακόλουθη απίστευτη απάντηση: «Συγχαρητήρια, είστε έγκυος».
 
Το καλό νέο για τον οδηγό ήταν πως έστω κι έτσι έμαθε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του. Το κακό νέο ήταν πως υπέστη κυρώσεις για το «κόλπο» που σκαρφίστηκε.
 
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι αστείο, αλλά δεν έχει καθόλου πλάκα – το αντίθετο ισχύει – το γεγονός πως σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, 12.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο στους δρόμους της Αιγύπτου εξαιτίας χρήσης ουσιών ή αλκοόλ.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.