search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:54
MENU CLOSE

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΜΑΣ στον αντιπρύτανη Μπουραζέλη

07.11.2014 09:56
Παράσταση διαμαρτυρίας του ΜΑΣ στον αντιπρύτανη Μπουραζέλη - Media

Με τον αντιπρύτανη φοιτητικής μέριμνας του ΕΚΠΑ, Κώστα Μπουραζέλη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

 
Με τον αντιπρύτανη φοιτητικής μέριμνας του ΕΚΠΑ, Κώστα Μπουραζέλη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.
 
Οι φοιτητές εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους για τους σεκιούριτι στα πανεπιστήμια, συζήτησαν για το θέμα της καθαριότητας και ξεκαθάρισαν ότι δεν θα επιτρέψουν την διαγραφή φοιτητών που θέσπισε η κυβέρνηση με νόμο.
 
Παράλληλα έκαναν γνωστή στον κ. Μπουραζέλη την αντίθεσή τους με τα περιστατικά αποκλεισμού της συγκλήτου και με το σόου που έστησε ο πρύτανης του πανεπιστημίου φωνάζοντας τις κάμερες και τα κανάλια, ενώ τόνισαν ότι οι φοιτητές που βρέθηκαν εκεί δεν ήταν με απόφαση των φοιτητικών συλλόγων.
 
Μετά το τέλος της συνάντησης ο αντιπρύτανης δήλωσε: «είμαι χαρούμενος που συνάντησα τους φοιτητές και που ακολουθήθηκε σωστά η διαδικασία και συζητήσαμε εποικοδομητικά».
 
Ο πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης απουσίαζε την ώρα της συνάντησης και οι φοιτητές θα προσπαθήσουν να τον συναντήσουν εκ νέου την Τρίτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48