search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:04
MENU CLOSE

Πρώην σωματοφύλακας στη Β. Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι χειρότερος από τον πατέρα του (Video)

07.11.2014 18:17
Πρώην σωματοφύλακας στη Β. Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι χειρότερος από τον πατέρα του (Video) - Media

Χειρότερο από τον πατέρα του, τον δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ιλ, χαρακτηρίζει τον Κιμ Γιονγκ-Ουν ένας πρώην σωματοφύλακας του Ιλ.

 
Χειρότερο από τον πατέρα του, τον δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ιλ, χαρακτηρίζει τον Κιμ Γιονγκ-Ουν ένας πρώην σωματοφύλακας του Ιλ.
 
Ο Λινγκ Γιονγκ Γκουκ  περιέγραψε στο CNN τις δυσκολίες που συνάντησε κατά την εκπαίδευσή του ως σωματοφύλακας, η οποία περιλάμβανε δυνατή χειραγώγηση και πολεμικές τέχνες: «Βασικός σκοπός ήταν η αφοσίωση. Δεν κερδίζεις έναν πόλεμο επειδή κρατάς όπλο. Το τάε κβον ντο είναι χρήσιμο για το πνεύμα, εμπνέει την αφοσίωση».

Ο Γκουκ πλέον ζει στη Νότια Κορέα, αφού κατάφερε να ξεφύγει το 1994 από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας: «Μόνο όταν πήγα στη Νότια Κορέα συνειδητοποίησα ότι υπηρετούσα έναν δικτάτορα».
 
Στην περιγραφή του, αναφέρεται σε ένα κομμάτι της εκπαίδευσης, κατά το οποίο είχε πιστέψει ότι ο Ιλ ήταν ένας θεός και γι’ αυτό έπρεπε να τον προστατεύει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02