search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Μετά από χιλιάδες ταξίδια στην Ελλάδα, το Blue Star Ithaki πουλήθηκε στον Καναδά

08.11.2014 08:07
Μετά από χιλιάδες ταξίδια στην Ελλάδα, το Blue Star Ithaki πουλήθηκε στον Καναδά - Media

Στο λιμάνι του Πειραιά ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πώληση του πλοίου Blue Star Ithaki στην κυβέρνηση του Καναδά, μετά από 14 χρόνια ταξιδιών στις ελληνικές θάλασσες.

 
Στο λιμάνι του Πειραιά ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πώληση του πλοίου Blue Star Ithaki στην κυβέρνηση του Καναδά, μετά από 14 χρόνια ταξιδιών στις ελληνικές θάλασσες.

Η πώλησή του έφτασε στα 31,2 εκατ. ευρώ, με το καθαρό κέρδος για την ιδιοκτήτρια εταιρεία «Όμιλος ΑΤΤΙCΑ» να ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ. Το πλοίο όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποίησε συνολικά 10.092 ταξίδια προς και από τα ελληνικά νησιά, μεταφέροντας 8.438.814 επιβάτες, 174.725 φορτηγά και 906.020 Ι.Χ. οχήματα.

«Οι δρομολογιακές υποχρεώσεις του BLUE STAR ITHAKI έχουν ήδη καλυφθεί με μεταδρομολογήσεις άλλων νεώτερων και μεγαλύτερων πλοίων του Ομίλου, οι οποίες θα ενισχύσουν την παρουσία της Attica και θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στις γραμμές του Αιγαίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο του ταξίδι οι κάτοικοι αποχαιρέτησαν με συγκίνηση και δώρα το πλοίο και το πλήρωμά του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19