search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Βγάζει 1.000 ευρώ το μήνα χωρίς να δουλεύει – Διαβάστε τι κάνει (Photos)

08.11.2014 10:09
Βγάζει 1.000 ευρώ το μήνα χωρίς να δουλεύει - Διαβάστε τι κάνει (Photos) - Media

Αν και πάσχει από μια σπάνια πάθηση του στομάχου η οποία δεν της επιτρέπει να εργαστεί, κατάφερε να βρει έναν έξυπνο τρόπο προκειμένου να βγάζει περίπου 1.000 ευρώ το μήνα.

Αν και πάσχει από μια σπάνια πάθηση του στομάχου η οποία δεν της επιτρέπει να εργαστεί, κατάφερε να βρει έναν έξυπνο τρόπο προκειμένου να βγάζει περίπου 1.000 ευρώ το μήνα.

Συγκεκριμένα η 28χρονη Holly Smith, η οποία είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, καταφέρνει να συνεισφέρει στο οικογενειακό ταμείο, αναζητώντας και παίζοντας καθημερινά για πάνω από οκτώ ώρες διαγωνισμούς στο ίντερνετ, καταφέρνοντας να κερδίζει, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, περίπου 13.000 ευρώ το χρόνο.

Τα περισσότερα από τα κέρδη είναι βέβαια σε είδη κι όχι σε μετρητά αλλά αυτό έχει βοηθήσει το ζευγάρι να περικόψει ορισμένα σημαντικά έξοδα καθώς μεταξύ άλλων έχει κερδίσει τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, ταξίδια, τρόφιμα, το νυφικό αλλά και τη δεξίωση του γάμου της. Παράλληλα έχει εξασφαλίσει για τα επόμενα τρία χρόνια τις οδοντόκρεμες της οικογένειας και για τους επόμενους έξι μήνες το χαρτί τουαλέτας.

Όπως λέει η ίδια καθημερινά παίρνει μέρος σε περίπου 800 διαγωνισμούς, ενώ πολλά από τα δώρα που δεν τα χρειάζεται, τα χαρίζει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43