search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Πρώτου Θέματος για τη Δούρου

10.11.2014 06:33
Δούρου στον Guardian: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει, θα είναι μια ιστορική ημέρα, για την Ελλάδα και την Ευρώπη» - Media

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «για πολλοστή φορά η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρεται στην παρουσία της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής μέσω ανυπόστατων και αναληθών δημοσιευμάτων».

 
Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «για πολλοστή φορά η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρεται στην παρουσία της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής μέσω ανυπόστατων και αναληθών δημοσιευμάτων».
 
«Η προσπάθεια που κάνει να πλήξει την Περιφερειακή Αρχή και να παρουσιάσει δήθεν κλίμα δυσαρμονίας με το ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν πείθει κανέναν», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: 
 
«Αντιλαμβανόμαστε ότι επειδή κάποιοι έχουν ανοιχτά θέματα στο “Πρώτο Θέμα” είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να ασκήσουν μια τέτοιου είδους δημοσιογραφία, ωστόσο ας γνωρίζουν καλά πως η μάχη ενάντια σε συγκεκριμένα  συμφέροντα, μικρά και μεγάλα, θα είναι διαρκής εκ μέρους της νέας περιφερειακής αρχής».
 
Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα ανέφερε σε άρθρο της πως στην Κουμουνδούρου «παρακολουθούν με ελαφρώς καλυµµένη ανησυχία την πορεία της», ενώ έκανε λόγο για έναρξη ειδικών επαφών με την περιφερειάρχη ώστε να υπάρχει στενή συνεργασία και παρακολούθηση του έργου της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17