search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17
MENU CLOSE

Τι είπε η Γιάννα στον Αλέξη (Video)

10.11.2014 11:38
Τι είπε η Γιάννα στον Αλέξη (Video) - Media

Συνάντηση 75 λεπτών  είχαν σήμερα στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

 
Συνάντηση 75 λεπτών  είχαν σήμερα στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας και η Γιάννα Αγγελοπούλου.
 
Μετά τη συνάντηση, η κ. Αγγελοπούλου αρκέστηκε να δηλώσει ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον (The Clinton Foundation).
 
Το πρώτο «CGI Mediterranean meeting» στην Ελλάδα, θα φέρει στο ίδιο τραπέζι ηγετικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον πολιτικό κόσμο, την κοινωνία των πολιτών, καθώς και φιλανθρώπους για να αντιμετωπίσουν οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις της περιοχής.
 
«Η μεσογειακή συνάντηση CGI (Clinton Global Initiative) θα φέρει μαζί ηγετικές προσωπικότητες για να αντιμετωπίσουν προκλήσεις της περιοχής, όπως η ανεργία των νέων και η οικονομική και κοινωνική μεταβλητότητα, μέσω νέων Δεσμεύσεων για Δράση και για να αναδείξουν το τεράστιο αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής» είχε δηλώσει σχετικά ο πρόεδρος Μπιλ Κλίντον στις 23 του περασμένου Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 10ης Ετήσιας Συνάντησης της Clinton Global Initiative.
 
Η ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου, εξερχόμενη από το γραφείο του Αλ. Τσίπρα είπε στους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είχε ακριβώς αυτό το αντικείμενο, δηλαδή την προετοιμασία του συνεδρίου Clinton Global Initiative. 
 
Η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε συναντηθεί προ ημερών για το ίδιο θέμα και με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Αξιοσημείωτο, σύμφωνα με Τα Νέα, πέραν της διάρκειας ήταν το γεγονός ότι στην συνάντηση δεν μετείχε κανένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, επρόκειτο δηλαδή για μία κατ' ιδίαν συζήτηση μεταξύ των δύο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:17