search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12
MENU CLOSE

Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό

11.11.2014 11:25
Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό - Media

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Νίκος Νταμπίζας, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης μετά από μία λιτή ανακοίνωση.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Νίκος Νταμπίζας, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης μετά από μία λιτή ανακοίνωση.
 
Εδώ και καιρό ήταν φανερό ότι υπήρχε μία δυσαρέσκεια του Γιάννη Αλαφούζου προς τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, κυρίως λόγω των επιλογών που έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιριού του 2014.
 
Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες στην ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε εκφράσει ανοιχτά την άποψη του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το «διαζύγιο» των δύο πλευρών το ήθελε το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο Γιάννης Αλαφούζος και ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας.
 
Εκείνος ο οποίος προσπαθούσε να «καλύψει» το χάσμα ήταν ο Τάκης Φύσσας. Οχι μόνο για να μην του «χρεωθεί» αυτός ο χωρισμός, αλλά και διότι θεωρούσε και θεωρεί τον Νταμπίζα ικανό και άξιο στη θέση του.
 
«Προπομπός» του διαζυγίου, το οποίο αποφεύχθηκε την… ύστατη στιγμή το προηγούμενο καλοκαίρι, ήταν η ατάκα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόσφατη γενική συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», όταν είχε πει «δεν είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές».
 
Πιθανότατα δεν θα καλύψει το κενό ο Τάκης Φύσσας. Ο Νταμπίζας αναμένεται να αντικατασταθεί με νέο τεχνικό διευθυντή και μάλιστα σύντομα…
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
 
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή του σε μια δύσκολη περίοδο για το Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
 
 
Πηγή: sport24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12