search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: «Πρόταση μομφής κατά Γιούνκερ θα καταθέσει η ευρωαριστερά για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής»

11.11.2014 11:41
Να τελειώνουμε με το δίδυμο της αποτυχίας Σαμαρά-Βενιζέλου λέει ο Παπαδημούλης  - Media

Πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την άμεση εμπλοκή του στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής του Λουξεμβούργου θα καταθέσει η ευρωομάδα της Αριστεράς.

Πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την άμεση εμπλοκή του στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής του Λουξεμβούργου θα καταθέσει η ευρωομάδα της Αριστεράς όπως δήλωσε στο Κόκκινο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
 
Για να κατατεθεί η πρόταση απαιτούνται 75 υπογραφές ευρωβουλευτών και η ομάδα της Ευρωπαικής Αριστεράς θα στραφεί για στήριξη στους Οικολόγους και αριστερόστροφους σοσιαλιστές που είχαν καταψηφίσει την υποψηφιότητα Γιούνκερ.
 
Ο Δ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε στην Ελληνική πλευρά του σκανδάλου λέγοντας πως «υπάρχουν εταιρίες σε ελληνικά χέρια που στέρησαν απο την Ελλάδα τεράστια φορολογικά έσοδα τη στιγμή που υπερφορολογείται ο μισθωτός και ο συνταξιούχους, κάποιοι άλλοι γλιτώνουν φόρους μέσω offshore» ενώ έκανε λόγο για θέμα που θάφτηκε απο τα ελληνικά ΜΜΕ που είχαν διαφημίσεις απο τις εμπλεκόμενες εταιρίες.
 
Για την εμπλοκή Καρατζαφέρη δήλωσε πως  «έχουμε ένα είδος πολιτικών που  εμφανίζονται πολύ πατριώτες αλλά έχουν επιχειρήσεις και κόλπα για να μη πληρώνουν φόρο για τη πατρίδα».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10