search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:49
MENU CLOSE

Ρεκόρ συμμετοχών στελεχών του ΟΤΕ στο Μαραθώνιο

12.11.2014 15:32
Ρεκόρ συμμετοχών στελεχών του ΟΤΕ στο Μαραθώνιο - Media

Με ένα ρεκόρ συμμετοχών και προσφοράς και το μήνυμα «Τρέχουμε για καλό σκοπό» ολοκληρώθηκε ο 32ος Κλασικός Μαραθώνιος για τον Όμιλο ΟΤΕ.

 
Με ένα ρεκόρ συμμετοχών και προσφοράς και το μήνυμα «Τρέχουμε για καλό σκοπό» ολοκληρώθηκε ο 32ος Κλασικός Μαραθώνιος για τον Όμιλο ΟΤΕ.

Με ένα ρεκόρ συμμετοχών και προσφοράς και το μήνυμα «Τρέχουμε για καλό σκοπό» ολοκληρώθηκε ο 32ος Κλασικός Μαραθώνιος για τον Όμιλο ΟΤΕ. Περισσότεροι από 700 δρομείς-εργαζόμενοι έδωσαν τον παρών στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, συμβάλλοντας σε  μια από τις μεγαλύτερες εταιρικές συμμετοχές στον φετινό  Μαραθώνιο.

Το στοίχημα όλων των δρομέων-εργαζόμενων ήταν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς  εκτός από τον ενθουσιασμό της συμμετοχής, το κίνητρο ήταν ισχυρό. Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, στο πλαίσιο του προγράμματος τους Εταιρικής Υπευθυνότητας, προσφέρουν ένα σημαντικό ποσό σεδύο Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Συνολικά το ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται σε 15.000€ και θα δοθεί για τις ανάγκες του «Διογένης ΜΚΟ», της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας που υποστηρίζει την επανένταξη των αστέγων και κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων στον κοινωνικό ιστό, και της «ΚΛΙΜΑΚΑΣ», του πρώτου κοινωνικού, μη κερδοσκοπικού φορέα στην Ελλάδα που επί δεκαπέντε συναπτά έτη παρέχει υπηρεσίες στήριξης στην ευπαθή κοινωνικά ομάδα των αστέγων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15