search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:18
MENU CLOSE

Δημοπρατούνται τα «Χαμένα Αρχεία» της Μέριλιν Μονρόε

12.11.2014 17:42
Δημοπρατούνται τα «Χαμένα Αρχεία» της Μέριλιν Μονρόε - Media

Τα «Χαμένα Αρχεία» της Μέριλιν Μονρόε είναι μια συλλογή από 300 αντικείμενα, ανάμεσά τους γράμματα, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής και ρούχα. Θα δημοπρατηθούν στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, από τον οίκο Julien στην Καλιφόρνια.

 
Τα «Χαμένα Αρχεία» της Μέριλιν Μονρόε είναι μια συλλογή από 300 αντικείμενα, ανάμεσά τους γράμματα, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής και ρούχα. Θα δημοπρατηθούν στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, από τον οίκο Julien στην Καλιφόρνια.
 
Μια σπάνια συλλογή από γράμματα και άλλα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων και των ερωτικών επιστολών που αντάλλαξε με τον δεύτερο σύζυγό της και αστέρι του μπέιζμπολ, Τζοι Ντιμάτζιο, λίγο πριν από το διαζύγιό τους βγαίνουν στο «σφυρί» τον επόμενο μήνα από τον οίκο Julien του Μπέβερλι Χιλς, στην Καλιφόρνια.
 
«Σ' αγαπώ και θέλω να είμαι μαζί σου», γράφει σ' ένα από τα γράμματά του ο Ντιμάτζιο. Φανερά πικραμένος, σε μια προσπάθεια να τη μεταπείσει, συνεχίζει: «Δεν υπάρχει τίποτα που θέλω περισσότερο από το να ανακτήσω την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπό μου».
 
Ανάμεσα στα 300 κομμάτια της συλλογής υπάρχουν και ερωτικές επιστολές από τον τρίτο και τελευταίο άντρα της, Άρθουρ Μίλερ. «Αν ποτέ σ' έχω κάνει να κλάψεις, ακόμη και για ένα δευτερόλεπτο, σε παρακαλώ συγχώρα με, τέλειο κορίτσι μου. Σ' αγαπώ», της γράφει.
 
Στη συλλογή που θα δημοπρατηθεί βρίσκονται ακόμα και γράμματα φίλων της, όπως του Κλαρκ Γκέιμπλ, του Κάρι Γκραντ και της Τζέιν Ράσελ μαζί με διάφορα έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες και ρούχα.
 
«Αναμένουμε να παραβρεθούν πολλοί θαυμαστές στην δημοπρασία. Το σίγουρο είναι πως θα καταφτάσουν απ’ όλο τον κόσμο» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της δημοπρασίας Ντάρεν Τζουλιέν, ο οποίος εκτιμά πως μερικά από τα κομμάτια θα ξεπεράσουν σε αξία το 1 εκατομμύριο δολάρια.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:17