search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:57
MENU CLOSE

Ήθελαν να κάνουν την Αμφίπολη… reality

13.11.2014 06:45
Σε γυναίκα ανήκει ο σκελετός της Αμφίπολης - Media

Το θράσος ορισμένων ιδιωτικών αλλά και δημόσιων αγγλόφωνων καναλιών δεν έχει όρια.

 
(Αναδημοσίευση από το www.tovima.gr)
 
Το θράσος ορισμένων ιδιωτικών αλλά και δημόσιων αγγλόφωνων καναλιών δεν έχει όρια.
 
Παραγωγοί αγγλόφωνης τηλεοπτικής εκπομπής πλησίασαν τον υπουργό Πολιτισμού Κ. Τασούλα (φωτογραφία) και πρόσφεραν ένα γενναίο ποσό προκειμένου να εγκαταστήσουν κάμερες στην Αμφίπολη (το ποσό το καθόρισαν προτού ανακοινωθεί ότι βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός) και να μεταδίδουν real picture on real time ό,τι συμβαίνει στην Αμφίπολη, ό,τι δηλαδή ανακαλύπτουν οι αρχαιολόγοι.
 
 Ο κ. Τασούλας απέρριψε χωρίς συζήτηση την πρόταση, όπως απέρριψε και τις προτάσεις πολλών ξένων τηλεοπτικών καναλιών (ανάμεσά τους και το… BBC).
 
Εκείνο που πιθανόν δεν γνωρίζετε είναι ότι το υπουργείο Πολιτισμού έχει έτοιμο το δικό του βίντεο για την Αμφίπολη στο οποίο δείχνει βήμα- βήμα την πορεία των ανασκαφών. Πρόκειται για μια καταπληκτική παραγωγή, η οποία όταν προβληθεί θα βοηθήσει στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:57