23/07/2019 02:45:47

Ποινική δίωξη στον Έλληνα πρωταθλητή που έκλεβε ερωτικές φωτογραφίες μέσω facebook

Ποινική δίωξη στον Έλληνα πρωταθλητή που έκλεβε ερωτικές φωτογραφίες μέσω facebook - Media
 
Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα ασκήθηκε στον 28χρονο πρωταθλητή του στίβου, που κατηγορείται ότι τι έκλεβε ερωτικές φωτογραφίες από τους προσωπικούς υπολογιστές νεαρών κοριτσιών, που κατά κύριο λόγο ήταν φοιτήτριες. Αθώος δηλώνει ο ίδιος.
 
Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για 2 πλημμελήματα την παραβίαση απορρήτου Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
 
Σημειώνεται ότι σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 5 σκληροί δίσκοι και ένα USB με περίπου 140.000 φωτογραφίες, κυρίως ερωτικού περιεχομένου, για τις οποίες γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν τις έχει αναρτήσει σε ηλεκτρονικές σελίδες. 
 
 
Σύμφωνα με τον συνήγορό του Βασίλη Τσιότσικα, ο πρωταθλητής δηλώνει συντετριμμένος και πολύ στεναχωρημένος. Επισημαίνει πως η όλη υπόθεση του έχει δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα, ενώ ο ίδιος δηλώνει αθώος και αρνείται όσα του προσάπτουν οι αρχές. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.