search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Επικεφαλής της ελληνικής HuffPost η Σοφία Παπαϊωάννου

13.11.2014 17:12
Πρεμιέρα απόψε για τη νέα σεζόν της εκπομπής «360° Ο κύκλος της αλήθειας» - Media

Η ομάδα που θα «τρέχει» την ελληνική Huffington Post έχει συγκροτηθεί και πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές προκειμένου να βγει στον «αέρα» στις 20 Νοεμβρίου. Επικεφαλής στο δημοσιογραφικό εγχείρημα θα είναι η Σοφία Παπαϊωάννου και σε ρόλο συμβούλου ο Παύλος Τσίμας.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να εμφανιστεί, σε λιγότερο από δέκα ημέρες, στις οθόνες των υπολογιστών μας η ελληνική έκδοση της Huffington Post. Η ομάδα που θα «τρέχει» την ιστοσελίδα έχει συγκροτηθεί και πλέον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές προκειμένου να βγει στον «αέρα» στις 20 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σύμβουλος έκδοσης και αρθρογράφος στο δημοσιογραφικό εγχείρημα θα είναι ο Παύλος Τσίμας ενώ η Σοφία Παπαϊωάννου αναλαμβάνει την ευθύνη της δημοσιογραφικής λειτουργίας ως editorial director. O δημοσιογράφος Νίκος Άγουρος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή σύνταξης στη Huffington Post Greece. Ο Νίκος Άγουρος έχει εργαστεί στο «Βήμα της Κυριακής», ως διευθυντής σύνταξης του ενθέτου «ΒΗΜΑmen». Η ελληνική έκδοση της Huffington Post αποτελεί το προϊόν της συνεργασίας της Μαριάννας Λάτση, του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, της Ευγενίας Χανδρή και του Δημήτρη Μάρη της 24Media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:26