search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Αποκολλήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης η πόρτα του αεροπλάνου του Μπόνο!

13.11.2014 17:18
Αποκολλήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης η πόρτα του αεροπλάνου του  Μπόνο! - Media

H πόρτα στο πίσω μέρος του ιδιωτικού αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος U2 Μπόνο αποκολλήθηκε ενώ το αεροσκάφος προσέγγιζε το Βερολίνο.

 
H πόρτα στο πίσω μέρος του ιδιωτικού αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος U2 Μπόνο αποκολλήθηκε ενώ το αεροσκάφος προσέγγιζε το Βερολίνο, ωστόσο ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια και η ζωή του Ιρλανδού αστέρα της μουσικής ροκ δεν ετέθη ποτέ σε κίνδυνο, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του αεροδρομίου.
 
Η πόρτα του χώρου αποσκευών, οι διαστάσεις της οποίας είναι 80 επί 100 εκατοστά, έπεσε από τον ουρανό σε μια περιοχή που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Σένεφελντ, στα νοτιοανατολικά περίχωρα της γερμανικής πρωτεύουσας, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου.
 
Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί γιατί η πόρτα αποκολλήθηκε και οι γερμανικές αρχές ερευνούν το συμβάν, που σημειώθηκε χθες, είπε ο εκπρόσωπος.
Στο αεροσκάφος βρίσκονταν 5 επιβάτες και τα δύο μέλη του πληρώματος.
 
Δεν υπήρξε κίνδυνος συντριβής του λίαρ τζετ, που είχε απογειωθεί από το Δουβλίνο, και προσγειώθηκε με ασφάλεια, προσέθεσε ο εκπρόσωπος.
 
Ο 54χρονος Μπόνο επισκέπτεται το Βερολίνο προκειμένου να συναντήσει τον υπουργό Ανάπτυξης Γκερντ Μίλερ και να παραστεί σε μια εκδήλωση όπου θα βραβευτεί αργότερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33