search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:00
MENU CLOSE

Πιέζει την κυβέρνηση ο Ιβάν Σαββίδης με «μοχλό πίεσης» τον Ζαγοράκη

14.11.2014 09:38
Πιέζει την κυβέρνηση ο Ιβάν Σαββίδης με «μοχλό πίεσης» τον Ζαγοράκη - Media

Η έκπληξη που προέκυψε στο θέμα με τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, αν και είχαν δοθεί αμέτρητες υποσχέσεις από πλευράς Πολιτείας για το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να έχει την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη.

(Αναδημοσίευση από sport-fm.gr)
 
Η έκπληξη που προέκυψε στο θέμα με τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, αν και είχαν δοθεί αμέτρητες υποσχέσεις από πλευράς Πολιτείας για το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να έχει την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη.
 
Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που συνδέει τις εξελίξεις στην υπόθεση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και να γίνει ανεξάρτητος.
 
Αυτό όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για δική του απόφαση ή αν του το ζήτησε ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
 
Ο «Ζαγόρ» έχει εκτεθεί, καθώς ένας από τους λόγους για τους οποίους στήριξε το κόμμα στις Ευρωεκλογές ήταν και το θέμα του ΠΑΟΚ, και από τη στιγμή που η Κυβέρνηση δεν κράτησε τις δεσμεύσεις της, σκέφτεται και εκείνος με τη σειρά του να αποχωρήσει.
 
Παράλληλα, η εφημερίδα «SportDay» υποστηρίζει ότι ο Σαββίδης έχει δώσει εντολή σε γραφείο για να ερευνήσει το πώς μπορεί να κινηθεί ο σύλλογος για να επιδιώξει να μπει στις ρυθμίσεις και να φύγει από πάνω της αυτό το βάρος. Αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία πως παρά τις αρνητικές εξελίξεις θα βρεθεί τελικά λύση και θα μπει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη πολυσυζητημένη ρύθμιση.
 
Άλλωστε, από το παραπάνω θέμα εξαρτώνται και όποιες που αφορούν το προπονητικό κέντρο στη Θέρμη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56