search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο (Photos)

15.11.2014 08:46
Ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο (Photos) - Media

Ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 41η επέτειο της φοιτητικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

 
Από το πρωί ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 41η επέτειο της εξέγερσης του πολυτεχνείου.  Οι πύλες του ιδρύματος για το κοινό άνοιξαν στις 9 το πρωί και κλείνουν στις 9 το βράδυ.το οποίο αναμένεται να συμβεί και αύριο.
 

Τη Δευτέρα κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις. Οι πύλες του κτιρίου θα ανοίξουν επίσης στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στη μια μετά το μεσημέρι.
Μέσα στο Ίδρυμα θα παραμείνει η Επιτροπή εορτασμού και θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική εκδήλωση, με το προσκλητήριο νεκρών, ενώ η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία θα ξεκινήσει στις 15:00.
 

Επί ποδός βρίσκονται πάνω από 7000 αστυνομικοί, ενώ κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Στους γύρω δρόμους του Ιδρύματος θα επιτρέπεται η στάθμευση από τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25