search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Ο Κώστας Τσάνας στον πάγκο της Εθνικής για το φιλικό με τη Σερβία

16.11.2014 07:18
Ο Κώστας Τσάνας στον πάγκο της Εθνικής για το φιλικό με τη Σερβία - Media

Ο Κώστας Τσάνας θα βρεθεί στον πάγκο της εθνικής για το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, το οποίο θα διεξαχθεί στα Χανιά. Η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει… άδεια στον Ρανιέρι, παρά την αρχική σκέψη που ήθελε τον Ιταλό να κοουτσάρει για ακόμη μία φορά την Εθνική.

 
Ο Κώστας Τσάνας θα βρεθεί στον πάγκο της εθνικής για το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη στα Χανιά. Η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει… άδεια στον Ρανιέρι, παρά την αρχική σκέψη που ήθελε τον Ιταλό να κοουτσάρει για ακόμη μία φορά την Εθνική.
 
Η ανακοίνωση:
«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται πως δόθηκε άδεια στον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας για το 2014.
 
Ρόλο υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με τη Σερβία (αναλαμβάνει ο κ. Κώστας Τσάνας και υπηρεσιακού γυμναστή ο κ. Νεκτάριος Πανταζής, οι οποίοι θα μεταβούν στην Κατερίνη όπου βρίσκονται με την Εθνική Νέων απευθείας στα Χανιά.
 
Προπονητής για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στο τουρνουά που διεξάγεται στην Κατερίνη αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Ιορδανίδης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03