07/08/2020 21:30:21

Έκοψαν το ρεύμα σε τρίτεκνο διαβητικό – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του

Έκοψαν το ρεύμα σε τρίτεκνο διαβητικό – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του - Media
 
Στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου μεταφέρθηκε στις 11 χθες το βράδυ  ο  πατέρας τριών παιδιών Aρτέμης  Ρουσσουνέλος που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 μετά από ένεση με «άχρηστη» ινσουλίνη που παρέμενε εκτός ψυγείου.  Είχε προηγηθεί η διακοπή της ηλεκτροδότησης από  συνεργείο της  ΔΕΗ λόγω χρεών.
 
Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα logotypos.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στην οικογένεια αυτή, στην οποία εκτός από τον κ. Ρουσσουνέλο, τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες τους (11 ετών, 8 ετών και 6 μηνών) στο σπίτι μένει και η καρκινοπαθής αδελφή του. Το ποσό που χρωστάει στη ΔΕΗ ανέρχεται στα 3.200 ευρώ για το οποίο έχει γίνει διακανονισμός (300 ευρώ τον μήνα).
 
Σύμφωνα με δηλώσεις της αδερφής του στην ηλεκτρονική εφημερίδα της Σύρου, «αναγκαστικά χτύπησε ινσουλίνη που βρισκόταν εκτός ψυγείου και μετα από μισή ώρα τον φεραμε στον νοσοκομείο... Είχε ανέβει πολύ το ζάχαρο. Έλεγε ότι έτσι κι αλλιώς χαμένος ήταν. Εμείς τού λέγαμε να μην τη κάνει. Έχει ένα μωρό έξι μηνών και δύο παιδιά άρρωστα που πρέπει να τα μεταφέρει στο "Παίδων"»

Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Έκανα ό,τι μπορούσα και πλήρωσα 1.200 ευρώ μαζεμένα. Τώρα δεν πλήρωσα τη δόση του Οκτωβρίου συν το τρέχον ρεύμα και ήρθαν αμέσως και μου το έκοψαν ημέρα Παρασκευή μάλιστα, που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να γίνει κάτι. Δυστυχώς μας βλέπουν ως ευρώ».


 
Πηγή: logotypos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.