28/03/2020 23:30:09

Το λάθος των απαγωγέων που οδήγησε στη σύλληψή τους – Έρευνες της αστυνομίας για τον τρίτο συνεργό

Το λάθος των απαγωγέων που οδήγησε στη σύλληψή τους – Έρευνες της αστυνομίας για τον τρίτο συνεργό - Media

 
Μέσω του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσαν για την επικοινωνία με τους γονείς της 27χρονης, έφτασαν οι αρχές στα ίχνη των απαγωγέων.
 
Ειδικότερα, οι απαγωγείς χρησιμοποιούσαν δυο κινητά τηλέφωνα. Το ένα από αυτό ήταν καρτοκινητό με ξένο ονοματεπώνυμο (τα λεγόμενα 'πακιστανικά').
Ωστόσο, το δεύτερο ήταν εταιρικό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο Έλληνας σιδηρουργός από εταιρεία στην οποία εργαζόταν παλαιότερα και η οποία έκλεισε.
 
Στη συνέχεια, ο απαγωγέας εργάστηκε σε μία μεταφορική εταιρεία όμως συνέχισε να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μέσα από αυτό η αστυνομία τον εντόπισε και ακολούθησαν οι συλλήψεις.

Έρευνες στην Αττική διεξάγει αυτήν την ώρα η Ασφάλεια για τον εντοπισμό του τρίτου απαγωγέα της 27χρονης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας έχει αλβανική υπηκοότητα και είναι γνωστός με το όνομα Αλέκος και ήταν ο φύλακας στο κρησφύγετο.
 
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτήν την ώρα η ΕΛ.ΑΣ, οι τρεις συνεργοί αποφάσισαν να απαγάγουν την 27χρονη πριν από έξι μήνες και ετοίμασαν ένα λεπτομερές σχέδιο, στο οποίο όμως δεν μπόρεσαν να προβλέψουν το λάθος που οδήγησε στον εντοπισμό τους.
 
Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.