search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Το λάθος των απαγωγέων που οδήγησε στη σύλληψή τους – Έρευνες της αστυνομίας για τον τρίτο συνεργό

16.11.2014 12:14
Το λάθος των απαγωγέων που οδήγησε στη σύλληψή τους – Έρευνες της αστυνομίας για τον τρίτο συνεργό - Media

Μέσω του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσαν για την επικοινωνία με τους γονείς της 27χρονης, έφτασαν οι αρχές στα ίχνη των απαγωγέων. 

 
Μέσω του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσαν για την επικοινωνία με τους γονείς της 27χρονης, έφτασαν οι αρχές στα ίχνη των απαγωγέων.
 
Ειδικότερα, οι απαγωγείς χρησιμοποιούσαν δυο κινητά τηλέφωνα. Το ένα από αυτό ήταν καρτοκινητό με ξένο ονοματεπώνυμο (τα λεγόμενα 'πακιστανικά').
Ωστόσο, το δεύτερο ήταν εταιρικό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο Έλληνας σιδηρουργός από εταιρεία στην οποία εργαζόταν παλαιότερα και η οποία έκλεισε.
 
Στη συνέχεια, ο απαγωγέας εργάστηκε σε μία μεταφορική εταιρεία όμως συνέχισε να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Μέσα από αυτό η αστυνομία τον εντόπισε και ακολούθησαν οι συλλήψεις.

Έρευνες στην Αττική διεξάγει αυτήν την ώρα η Ασφάλεια για τον εντοπισμό του τρίτου απαγωγέα της 27χρονης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας έχει αλβανική υπηκοότητα και είναι γνωστός με το όνομα Αλέκος και ήταν ο φύλακας στο κρησφύγετο.
 
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτήν την ώρα η ΕΛ.ΑΣ, οι τρεις συνεργοί αποφάσισαν να απαγάγουν την 27χρονη πριν από έξι μήνες και ετοίμασαν ένα λεπτομερές σχέδιο, στο οποίο όμως δεν μπόρεσαν να προβλέψουν το λάθος που οδήγησε στον εντοπισμό τους.
 
Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:01