25/01/2020 15:40:11

Άνθιμος: Ο Μέγας Αλέξανδρος, οι Τζιχαντιστές και… τα Νησιά Φερόε!

Άνθιμος: Ο Μέγας Αλέξανδρος, οι Τζιχαντιστές και… τα Νησιά Φερόε! - Media

Στις ανασκαφές της Αμφίπολης αναφέρθηκε στην ομιλία του κατά τη Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αχειροποιήτου Θεσσαλονίκης ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
 
Όπως τόνισε ο Άνθιμος, «δεν πιστεύουμε για τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά αν βρεθεί ο Μέγας Αλέξανδρος θα γίνει μεγάλος σεισμός παγκόσμιος, αν αφήσουν βέβαια να βρεθεί, διότι τις διαβάλουν εξωτερικοί παράγοντες».
 
Επίσης αναφέρθηκε στη νεολαία αλλά και στην σημερινή κατάσταση που επικρατεί, προτρέποντας τους γονείς να κρατάνε τα παιδιά του κοντά στην εκκλησία και την παράδοση, αναφέρει το romfea.gr.
 
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στους Τζιχαντιστές και στο Ισλάμ, τονίζοντας ότι προσπαθούν να κυριεύσουν τον κόσμο και ζουν ανάμεσά μας.
 
Σε άλλο σημείο ο Άνθιμος αναφέρθηκε στο Σκοπιανό, στον κ. Νίμιτς, αλλά και στην ελληνικότητα της Μακεδονίας.
 
Τέλος μίλησε και για την ήττα της Εθνικής Ελλάδος από τα Νησιά Φερόε, υπογραμμίζοντας πως  «αυτό είναι από την γενική κάμψη που έχει η χώρα μας και γι' αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.