search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός μετά τη χούντα που δεν έχει επικοινωνία με τον αρχηγό της αξ. αντιπολίτευσης

17.11.2014 12:34
Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός μετά τη χούντα που δεν έχει επικοινωνία με τον αρχηγό της αξ. αντιπολίτευσης - Media

«Αν ο Σαμαράς ήθελε, έστω να ανακτήσει κάτι από την ανύπαρκτη πια διαπραγματευτική του δύναμη θα έπρεπε να καλέσει τον Τσίπρα στο Μαξίμου» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Αν ο Σαμαράς ήθελε, έστω να ανακτήσει κάτι από την ανύπαρκτη πια διαπραγματευτική του δύναμη, θα έπρεπε απέναντι στην κίνηση της τρόικας που λέει δεν έρχομαι, θα έπρεπε να καλέσει τον Τσίπρα στο Μαξίμου να τον ενημερώσει να του πει τι σκέφτεται, να ζητήσει τη γνώμη του και να διερευνήσουν δυνατότητα μέσω μιας σύσκεψης με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για ένα πακέτο θεμάτων» είπε ο Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha τονίζοντας ότι αυτό το πακέτο θεμάτων θα περιλαμβάνει «το πρόσωπο του προέδρου, τη διεξαγωγή εκλογών με προσδιορισμό του χρόνου, και για μία προσπάθεια εθνικής συνεννόησης στην ευρύτερη δυνατή βάση για την απομείωση του χρέους».
 
«Ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός 40 χρόνια μετά την πτώση της χούντας που δεν έχει την παραμικρή επικοινωνία, με ευθύνη του,  με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Επίσης ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι «η κυβέρνηση είναι τελειωμένη» και η συμπεριφορά της τρόικας το αποδεικνύει, «η συμπεριφορά της τρόικας δείχνει ότι αντιλαμβάνεται και αυτή ότι το πρόγραμμα που έχει εφαρμοστεί έχει δημιουργήσει μία τέτοια δυναμική που είναι ίσως προτιμότερο γι’ αυτούς να διαπραγματευθούν με μία κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή παρά με μία κυβέρνηση που τελειώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50