19/07/2019 04:07:46

Απορία Γερμανού για τα «δέοντα» της ΕΛ.ΑΣ. : «Τι χώρα είναι αυτή, που πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;»

Απορία Γερμανού για τα «δέοντα» της ΕΛ.ΑΣ. : «Τι χώρα είναι αυτή, που πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;»
 - Media

Ανάμεσα στα «δέοντα», που σύμφωνα με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, έπραξε η ΕΛ.ΑΣ. την 17η Νοεμβρίου, είναι όπως φαίνεται και η επίθεση σε έναν φοιτητή από τη Γερμανία, ο οποίος χτυπήθηκε από αστυνομικούς, ενώ παρακολουθούσε την πορεία.
 
Ο νεαρός που χρησιμοποιεί το Ni Ls ως όνομα χρήστη στο facebook, έκανε μια ανάρτηση οργής και διαμαρτυρίας, περιγράφοντας την οδυνηρή περιπέτειά του στη διάρκεια της πορείας, ενώ πόσταρε και φωτογραφία με το πρόσωπό του μέσ’ τα αίματα, από το χτύπημα που δέχτηκε, στο μέτωπο.

 

Πέρα από την περιγραφή, η οποία είναι λεπτομερής και σοκαριστική, αιχμηρότατο είναι το σχόλιο με το οποίο ολοκληρώνει την ανάρτησή του: «Τι χώρα είναι αυτή, στην οποία πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;»
 
«Δεν είχα όπλα, το πρόσωπο μου ήταν ακάλυπτο, βρισκόμουν μόνος μου σε μια γωνία σηκώνοντας τα χέρια ψηλά για να δείξω ότι είμαι άοπλος. Απλά με χτύπησαν με τα γκλομπ. Δεν έκανα τίποτα, δεν είπα τίποτα. Όταν βρέθηκα στο έδαφος φωνάζοντας άρχισαν να με χτυπάνε περισσότεροι αστυνομικοί. Κρύβομαι τώρα σε σπίτι ορισμένων καλών Ελλήνων. Τι χώρα είναι αυτή στην οποία πρέπει να φοβάσαι την αστυνομία;» έγραψε ο νεαρός Γερμανός στο Facebook.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.