search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:04
MENU CLOSE

SPARX: Το βιντεοπαιχνίδι που θεραπεύει την κατάθλιψη! (Video)

18.11.2014 12:20
SPARX: Το βιντεοπαιχνίδι που θεραπεύει την κατάθλιψη! (Video) - Media

Το video game SPARX χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Υγείας της Ν. Ζηλανδίας, ενώ οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Auckland της ίδιας χώρας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το παιχνίδι για να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη.

Το video game SPARX χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Υγείας της Ν. Ζηλανδίας, ενώ οι ερευνητές από το Πανεπιστημιο του Auckland της ίδιας χώρας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το παιχνίδι για να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη. Το SPARX (Smart, Positive, Active, Realistic, X-factor thoughts), αποδείχθηκε – σύμφωνα με τους δημιουργούς του – ότι μπορεί να μάθει τους νέους να αντιμετωπίζουν συμπτώματα της κατάθλιψης, μέσω διάφορων προκλήσεων και γρίφων, ενώ ο «εχθρός» του παιχνιδιού, είναι οι… αρνητικές σκέψεις!
 
Δείτε το τρέιλερ του παιχνιδιού στο invitromagazine.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52