search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:10
MENU CLOSE

Έγινε… αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ ο Μάθιου Μακόναχι.

18.11.2014 13:10
Έγινε... αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ  ο Μάθιου Μακόναχι. - Media

Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε σε ειδική τελετή ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι.

 

Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε σε ειδική τελετή ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι.

«Έχω το όνομά μου στο Hollywood Walk of Fame. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου και τη ζωή μου,» είπε ο 44χρονος ηθοποιός ο οποίος στην τελετή στο Hollywood Walk of Fame συνοδευόταν από τη σύζυγό του Καμίλα και τα τρία μικρά παιδιά τους.
 
Ο γεννημένος στο Τέξας ηθοποιός ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 40 παραγωγές της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος κατέκτησε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου όταν υποδύθηκε ένα ομοφοβικό καουμπόι που διαγνώστηκε με τον ιό AIDS στο βιογραφικό φιλμ Dallas Buyers Club.Επίσης πρωταγωνιστεί στην ταινία“Interstellar”, που προβάλλεται αυτές τις μέρες και στην Ελλάδα, στον ρόλο ενός αστροναύτη, όπου έχει αποσπάσει θριαμβευτικές κροιτικές για το υποκριτικό του ταλέντο.
 
Ο Μάθιου Μακόναχι αποτελεί το 2534ο αστέρι του Hollywood Walk of Fame από το 1958 όταν και θεσπίστηκε η περίφημη λεωφόρος των διασήμων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:10