search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:52
MENU CLOSE

Το «Interstellar» κυκλοφορεί σε… κόμικ

18.11.2014 16:22
Το «Interstellar» κυκλοφορεί σε... κόμικ - Media

Μετά την πρόσφατη έξοδο της πολυαναμενόμενης ταινίας στους κινηματογράφους, ο Κρίστοφερ Νόλαν δημιούργησε ένα νέο επτασέλιδο κόμικ, με θέμα τη ζωή του Dr. Mann.

Μετά την πρόσφατη έξοδο της πολυαναμενόμενης ταινίας στους κινηματογράφους, ο Κρίστοφερ Νόλαν δημιούργησε ένα νέο επτασέλιδο κόμικ, με θέμα τη ζωή του Dr. Mann. Θα κυκλοφορήσει στο επόμενο τεύχος του Αμερικανικού περιοδικού Wired.
 
Με τον τίτλο «Absolute Zero» θα κυκλοφορήσει το νέο δημιούργημα του σκηνοθέτη του «Interstellar», Κρίστοφερ Νόλαν. Εικονογραφημένο από τον Σον Γκόρντον Μέρφι, το επτασέλιδο κόμικ έρχεται για να συμπληρώσει κάτι παραπάνω στην πλοκή της ιστορίας. Συγκεκριμένα, ακολουθεί τη ζωή του Dr.Mann πριν την ταινία – τον ρόλο που υποδύεται ο Ματ Ντέιμον – ο οποίος παλεύει με ζητήματα απομόνωσης και απελπισίας, μακριά από το σπίτι του, με μοναδική παρέα το ρομπότ KIPP.
 
Πρόκειται για μία ανατρεπτική κίνηση από τον Βρετανό σκηνοθέτη καθώς ο ίδιος αποφεύγει ακόμα και να συμπεριλάβει διαγραμμένες σκηνές στις ταινίες του. Το κόμικ θα κυκλοφορήσει μαζί με το μηνιαίο περιοδικό Wired, στις 25 Νοεμβρίου. Η πλήρης εκδοχή του θα γίνει διαθέσιμη και ηλεκτρονικά, στο Wired.com.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:51