22/11/2019 23:38:09

Άνδρες των ΜΑΤ κλέβουν νερά από περίπτερο και δέρνουν τον υπάλληλο… (video)

Άνδρες των ΜΑΤ κλέβουν νερά από περίπτερο και δέρνουν τον υπάλληλο… (video) - Media
 
Αποστροφή προκαλεί βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει άνδρες των ΜΑΤ να «κατεδαφίζουν» περίπτερο στα Εξάρχεια μετά την διαδήλωση για το Πολυτεχνείο και να κλέβουν εμφιαλωμένα νερά ξυλοκοπώντας παράλληλα τον υπάλληλο που προσπαθεί να τους σταματήσει.
 
«Εδώ δουλεύω, είμαι του περιπτέρου, τι κάνετε πάτε καλά;» φωνάζει ο νεαρός την ώρα που ξυλοκοπείται από τους αστυνομικούς οι οποίοι φαίνεται να έχουν μία …ελαστική άποψη περί «καθήκοντος»…
 
Μόλις σταματάει ο ξυλοδαρμός ρωτάει τους αστυνομικούς «θα κλέψετε τα νερά με τη βία; Τι γίνεται; Τι κάνετε; Θα μας κλέψετε τα νερά με τη βία;».
 
Στο βίντεο το οποίο έχει υποστεί μοντάζ, φαίνονται και οι αστυνομικοί της ομάδας Δέλτα, εναντίον των οποίων υπάρχουν σωρεία καταγγελιών για βάρβαρες συμπεριφορές, να περιπολούν στην περιοχή των Εξαρχείων με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακόμη και σε πεζοδρόμια, ενώ πετούν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χειρονομούν απειλητικά προς τους περαστικούς.ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.