search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:37
MENU CLOSE

Έρχεται το 3οWHAT’SUPNights με τονMaraveyasIlegal!

19.11.2014 13:49
Έρχεται το 3οWHAT’SUPNights με τονMaraveyasIlegal! - Media

Το3οWHAT’SUPNights παρουσιάζει τον Κωστή Μαραβέγια,την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, σε έναμοναδικό πάρτι,στο FuzzLiveMusicClub, στο Γκάζι.

Το3οWHAT’SUPNights παρουσιάζει τον Κωστή Μαραβέγια,την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, σε έναμοναδικό πάρτι,στο FuzzLiveMusicClub, στο Γκάζι.
 
Ο Κωστής Μαραβέγιας,παρέα με την μπάντα του, είναι έτοιμος να ερμηνεύσει κομμάτια από την αρχή της καριέρας του και να ανεβάσει τη διάθεσή του κοινού στα ύψη! Τη συναυλία θα ανοίξει ο Gautier, ο καλλιτέχνης που αναδείχθηκε από το JumpingFish της COSMOTE με το τραγούδι “Home” και το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Babylon".
 
Το WHΑT’S UP Nights είναι ένας μουσικός θεσμός, που δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του WHAT’S UPνα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μοναδικές μουσικές βραδιές. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να απολαύσουν από κοντά τη μοναδική αυτή συναυλία δεν έχουν παρά να μπουνστο site του WHΑT’S UP και να πάρουν μια διπλή πρόσκληση.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους έχουν την πρόσκληση και οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31