search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:18
MENU CLOSE

Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης

19.11.2014 15:00
Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης - Media

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ενώπιον της ανακριτρίας οι δυο κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

 
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους ενώπιον της ανακριτρίας οι δυο κατηγορούμενοι για την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να είπε «τα 80.000 ευρώ τα έκρυψα στο σπίτι και δεν τα μοίρασα, γιατί από τις πρώτες μέρες είχα μετανιώσει, ήθελα να τα επιστρέψω και έψαχνα να βρω τον τρόπο». Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι μαζί με τον 53χρονο συγκατηγορούμενο του αποφάσισαν την απαγωγή και εκείνος έδωσε απλώς τις πληροφορίες για την κοπέλα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ήταν ο οδηγός και δεν συμμετείχε στο σχεδιασμό της απαγωγής. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως είχαν πάρει λύτρα για την απαγωγή, ενώ μίλησε και για τρίτο άτομο στη σπείρα. Τέλος, υποστήριξε ότι εκείνος έπεισε τον 48χρονο συνεργό του να ελευθερώσουν το θύμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:17