search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:20
MENU CLOSE

Συνάντηση Βενιζέλου- Τσίπρα για τα εθνικά θέματα

20.11.2014 14:59
Συνάντηση Βενιζέλου- Τσίπρα για τα εθνικά θέματα - Media

Ενημερωτική συνάντηση για τα εθνικά θέματα θα έχουν ο υπ. Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

 
Ενημερωτική συνάντηση για τα εθνικά θέματα θα έχουν ο υπ. Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
 
Την συνάντηση προανήγειλε ο Ευ. Βενιζέλος προσδιορίζοντάς την χρονικά  μετά την επίσκεψή του στην Άγκυρα και ενόψει του Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία στην Αθήνα.

Μιλώντας σε συνεδρίαση της συντονιστικής Γραμματείας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, ο Ε. Βενιζέλος αφού ανέφερε ότι δημιούργησε νευρικότητα χτεσινό δημοσίευμα που «δεν αφορούσε την πραγματικότητα, γιατί ποτέ δεν υπήρχε σχεδιασμός να κληθεί απ' τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από κοινού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσε:
 
«Ευτυχώς μου διαμηνύθηκε ότι ο Αλ. Τσίπρας ανταποκρίνεται στην πρόσκληση να έρθει να ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα μετά το ταξίδι μου στην Άγκυρα και ενόψει του Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία στην Αθήνα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:18