search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:17
MENU CLOSE

Βενετία: Πρόστιμο 500 ευρώ σε όσους σέρνουν βαλίτσες με ροδάκια

20.11.2014 19:14
Βενετία: Πρόστιμο 500 ευρώ σε όσους σέρνουν βαλίτσες με ροδάκια  - Media

Όσοι επισκεφθούν τη Βενετία από τον ερχόμενο Μάιο και έπειτα, καλό είναι να μην έχουν βαλίτσες με ροδάκια, διότι μπορεί να τους κοστίσει έως 500 ευρώ.

Όσοι επισκεφθούν τη Βενετία από τον ερχόμενο Μάιο και έπειτα, καλό είναι να μην έχουν βαλίτσες με ροδάκια, διότι μπορεί να τους κοστίσει έως 500 ευρώ.
 
Ο Δήμος της πόλης κηρύσσει εμπάργκο στις βαλίτσες με ροδάκια διότι ενοχλούν τους μόνιμους κατοίκους της πόλης, καθώς οι επισκέπτες φτάνουν ή αναχωρούν από τα ξενοδοχεία όλες τις ώρες της ημέρας και μοιραία σέρνουν τις αποσκευές τους στα σοκάκια.
 
Ο επίτροπος, Βιτόριο Τζαπαλόρτο, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την πρωτοβουλία, είναι αποφασισμένος να θέσει σε εφαρμογή άμεσα το σχέδιο ώστε να βρίσκεται σε ισχύ από τον ερχόμενο Μάιο.
 
«Η πρωτοβουλία για την αθόρυβη βαλίτσα, είναι ανάλογη του μέτρου για το ωράριο στα μπαρ, όπως και με την απαγόρευση κυκλοφορίας ποδηλάτων στα σοκάκια. Όταν φτάνουν οι τουρίστες και κατευθύνονται στα ξενοδοχεία τους κρατούν ξύπνιους τους κατοίκους εξαιτίας των αποσκευών τους» υποστηρίζει.
 
Το πρόστιμο για τέτοιου είδους παραβάσεις θα κυμαίνεται από 100 έως 500 ευρώ. Ωστόσο οι έμποροι της Βενετίας θα έχουν μια κερδοφόρα γι’ αυτούς πρόταση προς τους τουρίστες. Θα διαθέτουν βαλίτσες με λαστιχένια ροδάκια…
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15