search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:10
MENU CLOSE

Υπουργείο Εργασίας: Δεν θα περικοπεί το ΕΚΑΣ

20.08.2010 16:26
Υπουργείο Εργασίας: Δεν θα περικοπεί το ΕΚΑΣ - Media

Δεν πρόκειται να περικοπεί το ΕΚΑΣ, τόνισε την Παρασκευή το υπουργείο Εργασίας, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το αντίθετο.

Δεν πρόκειται να περικοπεί το ΕΚΑΣ, τόνισε την Παρασκευή το υπουργείο Εργασίας, σε μια προσπάθεια να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το αντίθετο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το υπουργείο, με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που προωθείται, αναμένεται να υπάρξει διεύρυνση του αριθμού των δικαιούχων για το σύνολο των ταμείων.

Όπως διευκρινίζεται, τα νέα εισοδηματικά κριτήρια είναι προσαυξημένα κατά 4% (ατομικό, οικογενειακό εισόδημα και εισόδημα από συντάξεις).

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, υπάρχουν συνταξιούχοι που δεν καλύπτουν τα νέα εισοδηματικά κριτήρια και άλλοι που για πρώτη φορά γίνονται δικαιούχοι του επιδόματος, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου και εκτιμάται ότι με βάση τα νέα εισοδηματικά κριτήρια, οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ για το 2010 θα είναι περισσότεροι από τους δικαιούχους του 2009 κατά 8 – 10 χιλιάδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:09