search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:26
MENU CLOSE

Ξεκίνησε από κλεφτρόνι, για να εξελιχθεί σε…ψυχρό εκτελεστή

24.11.2014 15:26
Ξεκίνησε από κλεφτρόνι, για να εξελιχθεί σε...ψυχρό εκτελεστή - Media

Ο Αλβανός ο οποίος λίγο έλειψε να μετατραπεί σε μακελάρη το Σάββατο τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο δεν είναι άγνωστος στις διωκτικές αρχές. 

 
Ο Αλβανός ο οποίος λίγο έλειψε να μετατραπεί σε μακελάρη το Σάββατο τα ξημερώματα στο Μικρολίμανο δεν είναι άγνωστος στις διωκτικές αρχές. 
 
Στο παρελθόν  είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 7 χρόνων, για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στη Μυτιλήνη και άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
 
Έπεσε όμως στα χέρια των αστυνομικών όταν εισέβαλε στο σπίτι του τότε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Γιαννέλη  – Θεοδοσιάδη, στα τέλη του 2008.
 
Ο καταζητούμενος Αλβανός, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, είχαν εισβάλλει στην οικία του βουλευτή λίγο μετά τις τρεις το πρωί και ενώ νωρίτερα είχαν διαπράξει ακόμη δύο διαρρήξεις, στην ίδια περιοχή.
 
Όταν οι κακοποιοί επιχείρησαν να εισβάλλουν στο υπνοδωμάτιο ο βουλευτής, ο οποίος στο μεταξύ είχε ξυπνήσει ακούγοντας κάποιους περίεργους θορύβους, έπεσε με δύναμη πάνω στη μισάνοιχτη πόρτα παρασύροντας τους δράστες, οι οποίοι πανικοβλημένοι το έβαλαν στα πόδια. 

Όμως κατά τη διαφυγή τους, έπεσε  το κινητό τηλέφωνο ενός εκ των τριών, με συνέπεια οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τα ίχνη τους και λίγες ημέρες αργότερα να τους συλλάβουν.

Μεταξύ των τριών, ήταν και ο καταζητούμενος πιστολέρο Αrber Bako, ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σκόρπισε τον όλεθρο στο  Μικρολίμανο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23