search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Ποινή φυλάκισης 32 ετών σε πατέρα που βίαζε την κόρη του

25.11.2014 10:04
Ποινή φυλάκισης 32 ετών σε πατέρα που βίαζε την κόρη του - Media

Ποινή φυλάκισης 32 ετών επέβαλε το Μικτό ορκωτό Κακουργιοδικείο Πύργου σε 53χρονο για τον βιασμό της κόρης του.

Ποινή φυλάκισης 32 ετών επέβαλε το Μικτό ορκωτό Κακουργιοδικείο Πύργου σε 53χρονο για τον βιασμό της κόρης του.
 
Σύμφωνα με το patrisnews.gr η ποινή δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και δεν μπορεί να ασκηθεί έφεση. Το δικαστήριο αποδέχθηκε τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον πατέρα.
 
Μάλιστα ο 53χρονος είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για βιασμό και άλλες αξιόποινες πράξεις.
 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως αναφέρει το patrisnews.gr «στις 29 Αυγούστου του 2009 ύστερα από ένα πανηγύρι στην ευρύτερη περιοχή της Κάτω Αχαΐας το 14χρονο τότε κορίτσι παρουσίασε εξανθήματα και κνησμό σε όλο της το σώμα. Όταν το διαπίστωσαν επιστρέφοντας στο σπίτι από το γλέντι την πήρε με το αυτοκίνητο και την πήγε στο Κ.Υ Κάτω Αχαΐας, όπου την φρόντισαν οι γιατροί και της έδωσαν εξιτήριο για να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι.
 
Στο δρόμο δίπλα από την Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών, την οδήγησε με το αυτοκίνητο ο πατέρας της, κατέβασε τις ασφάλειες και, όπως λέει η κοπέλα, τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητο.
 
Το θέμα αυτό την απασχολούσε για αρκετό καιρό και έπειτα από μερικούς μήνες το εκμυστηρεύτηκε σε δύο καθηγήτριες στο σχολείο και στη μάνα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία το 2011. 
 
Αμέσως οι ανακριτικές αρχές που ανέλαβαν την υπόθεση, διέταξαν την ιατροδικαστική γνωμάτευση και η κοπέλα πήγε στο Ρίο όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και ειδική ψυχιάτρο, ιατροί που κατέθεσαν και στη δίκη.
Η κατηγορία που βάραινε τον 53χρονο ήταν βιασμός και αιμομιξία που είναι κακουργήματα καθώς και ασέλγεια, που είναι πλημμέλημα. Ο κατηγορούμενος είχε και στο παρελθόν καταδικαστεί για βιασμό και άλλες αξιόποινες πράξεις».
 
Πηγή: patrisnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50