search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:49
MENU CLOSE

Σήμερα η τιμητική βραδιά για τον Βασίλη Βασιλικό στο Μέγαρο

25.11.2014 15:14
Σήμερα η τιμητική βραδιά για τον Βασίλη Βασιλικό στο Μέγαρο - Media

Ο «Αναγνώστης» τιμάει τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό με μια εκδήλωση που γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus σήμερα Τρίτη, στις 7μμ.  καθώς ο ίδιος συμπληρώνει 60 χρόνια αδιάλειπτης συγγραφικής παρουσίας, γραφής και ανάγνωσης. 

 
Ο «Αναγνώστης» τιμάει τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό με μια εκδήλωση που γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Megaron Plus σήμερα Τρίτη, στις 7μμ.  καθώς ο ίδιος συμπληρώνει 60 χρόνια αδιάλειπτης συγγραφικής παρουσίας, γραφής και ανάγνωσης. Οι φίλοι, οι συνάδελφοι και οι μελετητές του θα γιορτάσουν αυτή τη διπλή σημαντική επέτειο, με μία βραδιά αφιερωμένη στον ίδιο και το έργο του, η οποία θα φιλοξενηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 19:00) στο Μέγαρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Αναγνώστη στο MegaronPlus. Η βραδιά-αφιέρωμα στον
 Βασίλη Βασιλικό τιτλοφορείται «Είμαι αυτό που με κάνουν οι ειδήσεις των εφημερίδων». Ομιλητές είναι  ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θανάσης Αγάθος και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Καλφόπουλος. Θα μιλήσουν ακόμα η σκηνοθέτις Εφη Θεοδώρου, ο σκηνοθέτης Τάκης Παπαγιαννίδης,ο συγγραφέας  Άρης Μαραγκόπουλος, η συγγραφέας Άλκη Ζέη, ο ποιητής Μιχαήλ Μήτρας και άλλοι  καλλιτέχνες που συνδέθηκαν με τον Βασίλη Βασιλικό. Συντονίζει ο Αριστοτέλης Σαΐνης, κριτικός λογοτεχνίας.
 
Βίντεο μηνύματα θα στείλουν ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς και ο Διονύσης Σαββόπουλος. Θα προβληθεί βίντεο με ντοκουμέντα και αποσπάσματα συνεντεύξεών του συγγραφέα ενώ μικρά αποσπάσματα από τα βιβλία του θα διαβάσει η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:49