search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:57
MENU CLOSE

«Συμπαίκτης» του… Μέσι ο πρόεδρος της Κύπρου (Video)

25.11.2014 17:21
«Συμπαίκτης» του… Μέσι ο πρόεδρος της Κύπρου (Video) - Media

Ο Νίκος Αναστασιάδης έχει πλέον φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομά του. Του την παρέδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου της Καταλονίας, Ζοσέ Μαρία Μπερτομέου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έχει πλέον φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομά του. Του την παρέδωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου της Καταλονίας, Ζοσέ Μαρία Μπερτομέου.

 
Η διοικητική αντιπροσωπεία της Μπάρτσα, επισκέφθηκε το προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, στον οποίο έκαναν το ξεχωριστό δώρο που προαναφέρθηκε.
 
«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη που μας κάλεσε. Ήταν μία ευχάριστη συνάντηση, στην οποία μιλήσαμε πολύ για ποδόσφαιρο. Μάλιστα ένα μέλος της οικογένειας του Προέδρου είναι μέλος της Πένιας της Μπαρτσελόνα στην Κύπρο, οπότε είναι πολύ κοντά στην ομάδα μας. Στην Κύπρο υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα και είναι πολύ ενεργοί. Μπορούμε να πούμε ότι η Κύπρος είναι μπλαουγκράνα», δήλωσε ο πρόεδρος των Καταλανών μετά την συνάντηση.

 Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, του Γιώργου Δώνη, σε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο, μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Άγιαξ.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:57