search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:03
MENU CLOSE

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο και μετά εκλογές προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη

27.11.2014 11:56
Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο και μετά εκλογές προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη - Media

Να πάμε άμεσα στην προεδρική εκλογή και να μην κλείσει η Βουλή τα Χριστούγεννα υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Να πάμε άμεσα στην προεδρική εκλογή και να μην κλείσει η Βουλή τα Χριστούγεννα υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
 
Μιλώντας στον Βήμα FM η Ντόρα Μπακογιάννη για το ζήτημα επίσπευσης της προεδρικής εκλογής δήλωσε: «Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα. Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α τον Β τον Γ. Όπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε οι ξένοι. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας».
 
Η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ακόμη ότι «Δεν είμαστε στο "πάρα πέντε", είμαστε στο "και πέντε". Οι κορώνες λαϊκισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας. Σήμερα η επιλογή είναι μία – εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα».
 
Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο παράτασης του Μνημονίου η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι «θα ήταν μια λύση η παράταση του Μνημονίου, υπό συγκεκριμένους όρους. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι κάθε μέρα που περνάει, με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας, είναι σε βάρος της ελληνικής οικονομίας».  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00