19/08/2019 03:49:28

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο και μετά εκλογές προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο και μετά εκλογές προτείνει η Ντόρα Μπακογιάννη - Media

Να πάμε άμεσα στην προεδρική εκλογή και να μην κλείσει η Βουλή τα Χριστούγεννα υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
 
Μιλώντας στον Βήμα FM η Ντόρα Μπακογιάννη για το ζήτημα επίσπευσης της προεδρικής εκλογής δήλωσε: «Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα. Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α τον Β τον Γ. Όπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε οι ξένοι. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας».
 
Η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ακόμη ότι «Δεν είμαστε στο "πάρα πέντε", είμαστε στο "και πέντε". Οι κορώνες λαϊκισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας. Σήμερα η επιλογή είναι μία - εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα».
 
Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο παράτασης του Μνημονίου η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι «θα ήταν μια λύση η παράταση του Μνημονίου, υπό συγκεκριμένους όρους. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι κάθε μέρα που περνάει, με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας, είναι σε βάρος της ελληνικής οικονομίας».  
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.