search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:12
MENU CLOSE

Συγκέντρωση ρούχων – φαρμάκων – τροφίμων στη Δάφνη το Σάββατο 29/11

27.11.2014 14:38
Συγκέντρωση ρούχων – φαρμάκων – τροφίμων στη Δάφνη το Σάββατο 29/11 - Media

Εκδήλωση συγκέντρωσης Ρούχων-Φαρμάκων-Τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στη Δάφνη το Σάββατο 29 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 17:00. 

 
Εκδήλωση συγκέντρωσης Ρούχων-Φαρμάκων-Τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στη Δάφνη το Σάββατο 29 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 17:00. 
 
Πρόκειται για την τρίτη εκδήλωση που γίνεται μετά από πρωτοβουλία των καταστημάτων της περιοχής. Η πρώτη ήταν μαθήματα χορού σε έναν πεζόδρομο και η δεύτερη ήταν διαδραστικό κουκλοθέατρο.
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ενθαρρυντικό στοιχείο για την πρωτοβουλία είναι η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή και ενδιαφέρον των τοπικών καταστημάτων για περαιτέρω συνεργασία.
 
Για την εκδήλωση του Σαββάτου, η πρωτοβουλία έχει μοιράσει το παρακάτω κείμενο με οδηγίες για τους πολίτες ως προς το τι μπορούν να προσφέρουν.
 
ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΩΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ΡΟΥΧΑ: Μαζεύουμε ΡΟΥΧΑ στο καφέ-μπαρ Αερικό (Σοφ. Βενιζέλου 2). Τα ρούχα θα πρέπει να παραδίδονται ΧΩΡΙΣΤΑ. Φέρνουμε Γυναικεία-Ανδρικά-Παιδικά ρούχα σε διαφορετικές συσκευασίες (σακούλες ή κούτες).

ΤΡΟΦΙΜΑ: Μαζεύουμε ΤΡΟΦΙΜΑ στο Spoiled cafe (Μεγ. Αλεξάνδρου 18). Φέρνουμε τρόφιμα που ΔΕΝ χρειάζονται ψυγείο. Οι ανάγκες είναι μεγάλες και πιεστικές οπότε φέρνουμε ακόμη και κοντόληκτα προϊόντα.

ΦΑΡΜΑΚΑ: Μαζεύουμε ΦΑΡΜΑΚΑ στο καφενείο Στο Δαφνί (Μεγ. Αλεξάνδρου 15). Φέρνουμε όλα τα φάρμακα που ΔΕΝ έχουν λήξει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ. Μαζί με τα φάρμακα, μαζεύουμε αποστειρωμένες γάζες, ελαστικούς επιδέσμους και άλλα αντίστοιχα υγειονομικά υλικά.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ Δάφνης:
Κατά την διάρκεια της ημέρας, η Τράπεζα Χρόνου Δάφνης θα πραγματοποιεί "Ανταλλακτικό Bazaar ρούχων" στο Αερικό ενώ θα ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες του φορέα.
 
«Μαζί μπορούμε καλύτερα» είναι το μότο της εκδήλωσης η οποία όπως αναφέρουν οι συμμετέχοντες «αποτελεί ένα δείγμα συνεργασίας των καταστημάτων της γειτονιάς της Δάφνης για έναν σκοπό που μας ενώνει όλους.Είναι μια προσπάθεια να ξεπεράσουμε παλιές, ανταγωνιστικές νοοτροπίες και να στείλουμε ένα μήνυμα», καταλήγουν.

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι τα εξής: 
 
STUDIO FASMA (Tsiatas Photography. Μεγ. Αλεξάνδρου 10)
EQI Εκπαίδευση Q Τεχνολογία (Μεγ. Αλεξάνδρου 7)
Inkaholik Tattoo & Piercing (Σοφ. Βενιζέλου 9)
Diamond Ink Tattoo (Μεγ. Αλεξάνδρου 18, στοά)
Η Πίτα του Μερακλή (Σοφ. Βενιζέλου 1)
Το Τρελό Περίπτερο (Σοφ. Βενιζέλου)
Scissors Κομμωτήριο (Μεγ. Αλεξάνδρου 14)
Mods Hair (Μεγ. Αλεξάνδρου 18)
Snout Pet Shop (Μεγ. Αλεξάνδρου 11)
Καφενείο "Οι Φίλοι" (Μεγ. Αλεξάνδρου 7)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:12