search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Μέλος ομάδας εκτελεστών ο Μπάκο – Εξαρθρώθηκε η εγκληματική ομάδα

28.11.2014 06:20
Μέλος ομάδας εκτελεστών ο Μπάκο – Εξαρθρώθηκε η εγκληματική ομάδα - Media

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των πυροβολισμών στο νυκτερινό κέντρο του Μικρολίμανου, μετά τη σύλληψη του 31χρονου δράστη με το καλάσνικοφ, Αρμπέρ Μπάκο.

 
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των πυροβολισμών στο νυκτερινό κέντρο του Μικρολίμανου, μετά τη σύλληψη του 31χρονου δράστη με το καλάσνικοφ, Αρμπέρ Μπάκο. Σύμφωνα με ανακοινώσεις που έγιναν το χθες το απόγευμα από τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη, αλλά και από πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαρθρώθηκε οργανωμένη εγκληματική ομάδα, στην οποία συμμετείχε ο Μπάκο και έχει διαπράξει και άλλες αιματηρές ένοπλες επιθέσεις. Ταυτόχρονα όμως οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο της έρευνας, βρίσκονται μπροστά και σε άλλη ομάδα εκτελεστών συμβολαίων θανάτου. Μεταξύ των συμβολαίων θανάτου που προκύπτουν από τις αστυνομικές έρευνες, ήταν και το όνομα ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρότινος στην Ασφάλεια Αττικής και τώρα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Το συμβόλαιο αυτό δεν εκτελέστηκε, όπως και άλλα, γιατί οι προθέσεις των δραστών αποκαλύφθηκαν έγκαιρα από την Ασφάλεια Αττικής. 
 
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό συνεργατών του Αρμπέρ Μπάκο, συνέλαβαν στα Σεπόλια έναν από τους συνεργούς του, μαζί με ακόμα ένα άτομο, επίσης αλβανικής υπηκοότητας. Ο δεύτερος Αλβανός είναι αυτός που φέρεται ότι εκτελούσε συμβόλαια θανάτου για λογαριασμό μεγαλοκακοποιών που βρίσκονται στις φυλακές και αναζητείτο από την Ασφάλεια εδώ και πολύ καιρό. Το συγκεκριμένο άτομο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και στοιχεία, φαίνεται πως συμμετείχε σε ομάδα εκτελεστών μαζί με δύο ακόμα άτομα ελληνικής υπηκοότητας, ο ένας από τους οποίους δολοφονήθηκε πριν από λίγο καιρό στον Κορυδαλλό. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται να τον δολοφόνησαν οι συνεργοί του για να του κλείσουν το στόμα, επειδή θεωρείτο ύποπτος για σοβαρή δολοφονική επίθεση. Το συμβόλαιο θανάτου για τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. είχε αποκαλυφθεί περίπου πριν από δύο χρόνια μετά από καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ του Αλβανού που συνελήφθη στα Σεπόλια και των εντολέων του μέσα από τις φυλακές, γι' αυτό και απετράπη η εκτέλεση του από την αστυνομία έγκαιρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:38