search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:28
MENU CLOSE

Διευθύνων σύμβουλος Cosco: Είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις στην Ελλάδα όποια κυβέρνηση και να υπάρχει (Video)

28.11.2014 07:36
Διευθύνων σύμβουλος Cosco: Είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις στην Ελλάδα όποια κυβέρνηση και να υπάρχει (Video) - Media

Ιδανική επιλογή για επενδύσεις αποτελεί η Ελλάδα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Cosco, όποια κυβέρνηση και να υπάρχει.

Ιδανική επιλογή για επενδύσεις αποτελεί η Ελλάδα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Cosco, όποια κυβέρνηση και να υπάρχει.
 
Λίγες ώρες μετά την υπογραφή συμφωνίας για επενδύσεις ύψους 230 εκατ. ευρώ, το κορυφαίο στέλεχος της κινεζικής εταιρείας, καπετάνιος Φου Τσενγκούι δηλώνει υπέρμαχος της Ελλάδας όσον αφορά τις επενδυτικές της προοπτικές, ενώ επισήμανε πως ο Πειραιάς, από στρατηγικής πλευράς, είναι το πιο σημαντικό λιμάνι της Μεσογείου.
 
Σε ερώτηση τι θα κάνει η εταιρεία σε περίπτωση που η παρούσα κυβέρνηση αποχωρήσει και έρθει μια άλλη, ο κ. Φου Τσενγκούι απάντησε πως: «Εμείς έχουμε μάθει μέσω της δουλειάς να συνεργαζόμαστε με όλες τις κυβερνήσεις. Όταν μιλάω με φίλους, συγγενείς και άλλα στελέχη επιχειρήσεων, τους δίνω τη δική μου οπτική γύρω από την Ελλάδα. Και αυτό που τους λέω είναι ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις. Εμείς στην Cosco δεν κοιτάζουμε ποια είναι η κυβέρνηση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προσφέρουμε πολύ καλές υπηρεσίες στους πελάτες μας και αυτό θα παραμείνει το πιο σημαντικό για εμάς. Φυσικά χρειαζόμαστε τη συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις για να πάνε καλά οι δουλειές».
 
Μάλιστα, ρωτήθηκε αν υπάρχει ανησυχία σε περίπτωση που οι εκλογές γίνουν μέσα στο 2015, νωρίτερα του προβλεπόμενου, αλλά και επ' αυτού το στέλεχος της Cosco δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται: «Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να επιλέγουν την κυβέρνηση που θέλουν. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους ανθρώπους και να τους προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες».


 
 
Πηγή: greekreporter.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:27