search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Σε Λαμία – Γιάννενα σήμερα και αύριο ο Τσίπρας

29.11.2014 09:41
Σε Λαμία - Γιάννενα σήμερα και αύριο ο Τσίπρας - Media

Σε Λαμία και Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα και αύριο αντιστοίχως ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο του κύκλου περιφερειακών συνδιασκέψεων που ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην  κοινωνία και την εξειδίκευσή του σε τοπικό επίπεδο ανάλογα με τα τοπικά προβλήματα.

 
Σε Λαμία και Γιάννενα θα βρεθεί σήμερα και αύριο αντιστοίχως ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο του κύκλου περιφερειακών συνδιασκέψεων που ανοίγει αυτό το Σαββατοκύριακο με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην  κοινωνία και την εξειδίκευσή του σε τοπικό επίπεδο ανάλογα με τα τοπικά προβλήματα. Με άλλα λόγια σκοπό ς των περιφερειακών συσκέψεων είναι να γίνει διαβούλευση επί του προγράμματος με την τοπική κοινωνία και τους φορείς που έχουν προσκληθεί.
 
Σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας μιλά στη σύσκεψη που θα γίνεται στη Λαμία (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμίας) και αύριο στις 5.30μ.μ. στα Γιάννενα (Ξενοδοχείο Du Lac).
 
Θα ακολουθήσουν οι εξής  περιφερειακές συσκέψεις στις 13 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης , στις 14 στη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο , στις 20 στη Δυτική Μακεδονία και στις 21 στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη. Οι περιφερειακές συσκέψεις θα συνεχιστούν μετά τις γιορτές τον Ιανουάριο στις νησιωτικές περιοχές και τη Δυτική Ελλάδα «αν δεν μας προλάβουν οι πολιτικές εξελίξεις» όπως λένε στην Κουμουνδούρου.
 
Στις περιφερειακές συσκέψεις έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν πολιτικά κόμματα και πολιτικοί χώροι που αντιτίθενται στην πολιτική των μνημονίων, περιφερειάρχες και δήμαρχοι κοινωνικοί κι επιστημονικοί φορείς, επιμελητήρια, εργατικά κέντρα, κ.ά.
 
Το σκέλος του προγράμματος που αφορά στην παραγωγική ανασυγκρότηση θα παρουσιαστεί στην Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αθήνα θα παρουσιαστεί η ενότητα που αφορά στην θεσμική ανασυγκρότηση του κράτους και του πολιτικού συστήματος με στόχο τη δημοκρατική του εμβάθυνση( προτάσεις για την ενίσχυση της δημοκρατίας και του κοινωνικού ελέγχου, τη δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, την δικαιοσύνη, την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της διαπλοκής). Οι ημερομηνίες για αυτές τις δύο μεγάλες περιφερειακές συσκέψεις δεν έχουν προς το παρόν προσδιοριστεί.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15