search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:50
MENU CLOSE

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της γυναίκας που πυροβολήθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες (Video)

29.11.2014 10:47
Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της γυναίκας που πυροβολήθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες (Video) - Media

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου η γυναίκα την οποία πυροβόλησε το πρωί στο κεφάλι ένοπλος σε ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα. 

 
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου η γυναίκα την οποία πυροβόλησε το πρωί στο κεφάλι ένοπλος σε ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, η γυναίκα, που είναι ηλικίας περίπου 50 ετών, είναι τραυματισμένη στο κεφάλι και στην αριστερή κλείδα, είναι διασωληνωμένη και μετά την επέμβαση στην οποία υποβάλλεται θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Ο άντρας ο οποίος τραυμάτισε τη γυναίκα, και που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σύζυγός της, συνελήφθη δύο ώρες μετά το συμβάν κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές ο δράστης τραυματίστηκε αυτοπυροβολούμενος και μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44