search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27
MENU CLOSE

«Ο άνδρας μου με έκανε πόρνη» – Μια εξομολόγηση που σοκάρει (Video)

29.11.2014 16:42
«Ο άνδρας μου με έκανε πόρνη» - Μια εξομολόγηση που σοκάρει (Video) - Media

«Κάποτε κατηγορούσα τις πόρνες, προφανώς δεν γνώριζα ότι θα γινόμουν μία από αυτές…  Ο άνδρας μου με έκανε πόρνη». Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας γυναίκας έγινε για να σοκάρει και να προκαλέσει έναν απίστευτο χαμό στα social media. Και το κατάφερε… 

(Αναδημοσίευση από το peoplegreece.com / Γιώργος Ευσταθίου)
 
«Κάποτε κατηγορούσα τις πόρνες, προφανώς δεν γνώριζα ότι θα γινόμουν μία από αυτές. Tώρα ο άνδρας μου δεν μου μιλάει, δεν μιλάει σε κανέναν, είναι σε κώμα. Kάποιες μέρες ελπίζω να μην επέστρεφε ποτέ από αυτό το πάρτι, εύχομαι να είχε πάρει ταξί. Έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό, είναι θαύμα το ότι ζει. Αυτή δεν είναι η ζωή που είχα σχεδιάσει για μένα και τα παιδιά μου, αλλά εγώ είμαι αυτή που ζω αυτή τη ζωή… Ο άνδρας μου με έκανε πόρνη».
 


 
Αυτή η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας γυναίκας -πρόκειται για την αρχή του video που θα παρακολουθήσετε- έγινε για να σοκάρει και να προκαλέσει έναν απίστευτο χαμό στα social media. Και το κατάφερε.
 
Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια Ινδική ταινία μικρού μήκους, που την έχει σκηνοθετήσει ο Pankaj Thakur, σε σενάριο του Joybrato Dutta και είναι μια παραγωγή της οργάνωσης Mission Sharing Knowledge.
 
Σκοπός της ταινίας είναι να περάσει το πιο δυνατό μήνυμα στον κόσμο που θα την παρακολουθήσει, το πως δεν πρέπει να οδηγεί κανένας σε κατάσταση μέθης. Γιατί πολύ εύκολα μπορεί να χάσει τη ζωή του. Οι συνέπειες όμως που θα ακολουθήσουν από τον θάνατό του, θα είναι πραγματικά τραγικές για τα άτομα του περιβάλλοντός του.
 
Δείτε το συγκλονιστικό video που έχει βασιστεί σε αληθινή ιστορία: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:26