search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:59
MENU CLOSE

«Τα πράγματα δεν είναι στα χέρια της κυβέρνησης» λέει ο Νίκος Παππάς

29.11.2014 18:11
Ν. Παππάς: Στην Μέρκελ θα πούμε καλή όρεξη αλλά δεν θα φάμε τον ελληνικό λαό - Media

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να δραματοποιήσει τη διαπραγμάτευση. Πρόκειται για θέατρο» δηλώνει στη «Real News» o διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να δραματοποιήσει τη διαπραγμάτευση. Πρόκειται για θέατρο» δηλώνει στη «Real News» o διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
 
Ο Νίκος Παππάς τονίζει πως «η ομάδα Σαμαρά προσπαθεί να δραματοποιήσει τη διαπραγμάτευση», κάνει λόγο «για θέατρο» και προσθέτει πως η χώρα είναι πιθανόν να πάει σε εκλογές εξαιτίας της αποσταθεροποιημένης κυβερνητικής πλειοψηφίας και σημειώνει ότι «τα πράγματα δεν είναι στα χέρια της κυβέρνησης. Η συμφωνία έχει ήδη κλείσει»
 
Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση που θα εφαρμόσει μνημόνια» και σχολιάζοντας την κίνηση Παπανδρέου αναφέρει ότι «αναδεικνύει απλώς την τεράστια πολιτική κρίση στην οποία έχει οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της πολιτικής των μνημονίων».
 
Τέλος, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα δηλώνει στην «Real News» ότι «το να μείνουμε στην αντιπολίτευση δεν είναι ριζοσπαστισμός, είναι μια τεράστια και ανέλπιστη βοήθεια στο καθεστώς του μνημονίου», διαμηνύοντας παράλληλα ότι δεν θα εγκαταλειφθεί η πολιτική των συμμαχιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:58